Gemeente Wezembeek-Oppem
  • Terug naar startpagina
  • Print
  • Sitemap
  • Trefwoordenlijst
Share/Save/Bookmark

Openingsuren


Laatste nieuwsberichten

RSS Feed: Laatste nieuwsberichten
02/04/2020
COVID-19: volg hier dagelijks de gevolgen voor onze gemeente De uitbraak van het nieuwe coronavirus beheerst al enkele weken de actualiteit. In ons land zijn we overgegaan naar een versterkte fase 2 van het plan tegen het coronavirus. Dagelijks wordt u via dit nieuwsbericht op de hoogte gebracht van de gevolgen voor onze gemeente... (Meer info? Klik op de titel!)
01/04/2020
Aanpassingen Omgevingsvergunningen ten gevolge van het coronavirus (COVID-19) De Vlaamse Regering heeft op 24 maart 2020 noodmaatregelen getroffen voor de omgevingsvergunningsprocedures. Wegens het coronavirus en de bijhorende veiligheidsmaatregelen is het volgen van de wettelijk bepaalde termijnen niet altijd haalbaar, en dit zou het correcte verloop van de vergunningsprocedure in het gedrang kunnen brengen... (Meer info? Klik op de titel!)
31/03/2020
Schrijf u nu in als verkoper voor de 'mega garage sale' Op zondag 7 juni gaat de 2de editie van de ‘mega garage sale’ door. Schrijf u tot uiterlijk 17 mei in als verkoper en geef een 2de leven aan uw spullen... (Meer info? Klik op de titel!)
30/03/2020
Partcipatietraject gemeentelijk mobiliteitsplan De komende maanden zet het gemeentebestuur zijn inspanningen verder om een nieuw mobiliteitsplan op te maken, in samenwerking met studiebureau Vectris. Het belangrijkste doel hiervan is om doordachte, duurzame en zachte mobiliteitsoplossingen uit te werken, met bijzondere aandacht voor de zwakke weggebruiker. We betrekken u er graag bij...(Meer info? Klik op de titel!)
27/03/2020
Spanningen binnen uw gezin tijdens deze coronacrisis? Ontdek hier enkele tips van hulplijn 1712 om in tijden van corona om te gaan met conflicten binnen gezinnen. Deze hulplijn is er zowel voor minderjarigen als voor volwassenen die een vraag hebben over geweld, misbruik en kindermishandeling… (Meer info? Klik op de titel!)
26/03/2020
Afhaalrestaurants/traiteurs en thuisbezorging Naar aanleiding van de maatregelen van de federale regering om een verdere verspreiding van het coronavirus te beperken, hebben heel wat horecazaken de deuren moeten sluiten, maar een aantal zaken uit Wezembeek-Oppem biedt toch nog afhaal- en thuisbezorgingsmogelijkheden aan... (Meer info? Klik op de titel!)
25/03/2020
Wezembeek-Oppem helpt! Naar aanleiding van het coronavirus hebben sommige inwoners door extra hulp nodig. Ook zien we een golf van solidariteit ontstaan in onze gemeente: vele inwoners willen zich als vrijwilliger opgeven. Voor hen voorziet onze gemeente het digitaal platform Helpper... (Meer info? Klik op de titel!)
Snelkoppelingen
GEMEENTEHUIS WEZEMBEEK-OPPEM
Ondernemingsnummer 0207 506 061
Privacyverklaring
Louis Marcelisstraat 134 - 1970 Wezembeek-Oppem -T 02 783 12 11

design & development by e2e NV