Gemeente Wezembeek-Oppem
  • Terug naar startpagina
  • Print
  • Sitemap
  • Trefwoordenlijst
Share/Save/Bookmark

Openingsuren

Uw idee telt mee! Ontdek vanaf vandaag idee-wo.be (04/01/2019)


Burgerparticipatieplatform idee-wo.be:
oproep aan burgers die zich wensen te engageren!

Denkt u als inwoner graag mee over het lokale beleid? Dan is het nieuwe gebruiksvriendelijke en laagdrempelige burgerparticipatieplatform iets voor u! Schrijf u in op idee-wo.be via desktop, tablet of smartphone en ontdek het online platform van de gemeente. Inloggen op het platform kan snel met een e-mailadres en gebruikersnaam, of via Facebook of Google.Burger-participatie-wat?

Via ons digitaal platform kunnen alle inwoners van de gemeente hun mening geven over bepaalde thema’s, maar ook ideeën aankaarten bij het bestuur of andere actoren en zo burgerinitiatieven stimuleren om de kloof tussen de inwoners en de verkozenen te verkleinen. Het platform is geen klachtenbank, maar een middel om een constructieve dialoog aan te gaan en samen te bouwen aan een betere gemeente.AAN DE SLAG: raadpleging over fietsmobiliteit

Fietst u regelmatig of staat het op uw lijstje van de goede voornemens voor 2019? Neem dan deel aan de digitale fietsmobiliteitsbevraging. Het doel is om twee gemeentelijke initiatieven in dit domein te evalueren: fietsboxen en deelfietsen. Hier zal uitvoering aan gegeven worden op basis van de resultaten. 
Schrijf u in op idee-wo.be en neem meteen deel! Snel en eenvoudig.
De enquête loopt tot eind februari 2019.

Snelkoppelingen
Komende activiteiten

GEMEENTEHUIS WEZEMBEEK-OPPEM
Ondernemingsnummer 0207 506 061
Privacyverklaring
Louis Marcelisstraat 134 - 1970 Wezembeek-Oppem -T 02 783 12 11

design & development by e2e NV