Gemeente Wezembeek-Oppem
  • Terug naar startpagina
  • Print
  • Sitemap
  • Trefwoordenlijst
Share/Save/Bookmark

Openingsuren

Tournée Minérale: een maand zonder alcohol (28/01/2019)

Tournée Minérale: een maand zonder alcohol

Na het overdonderende succes van de vorige jaren, slaan De DrugLijn en de Stichting tegen Kanker weer de handen in elkaar voor een nieuwe ‘Tournée Minérale’. De campagne roept alle Belgen op om in februari, voor het eerst of opnieuw, 28 dagen ‘nee’ te zeggen tegen alcohol.

Alcohol: geen onschuldig product
Een glas wijn bij het eten, een pint na het sporten, voor velen maakt het deel uit van de routine. Toch zijn er heel wat risico’s aan verbonden. Alcohol heeft, ook als u weinig drinkt, invloed op bijna alle organen in het lichaam en hangt samen met ongeveer 200 verschillende aandoeningen.

Op uw gezondheid
Schrijf u dus in en drink een maand lang geen alcohol. Uw lichaam krijgt zo de tijd om te recupereren van uw gebruikelijke alcoholconsumptie. Daar zijn voordelen aan verbonden: sommige mensen slapen beter, anderen hebben meer energie,… Veel deelnemers voelen zich gewoon beter in hun vel.

Februari zonder alcohol
Februari wordt opnieuw de alcoholvrije maand. En wat voor één! Surf naar de website van Tournée Minérale en daag vrienden uit, ga naar een Tournée Minérale-evenement (of laat weten dat u er zelf één organiseert) of ontdek heerlijke recepten.

Ga de uitdaging aan. U zal zien: u hebt geen alcohol nodig om u te amuseren. Meer info en inschrijven via www.tourneeminerale.be.

Snelkoppelingen
Komende activiteiten
Creaforum 20/02/2019
Buurtsport 04/03/2019
Creaforum 20/03/2019

GEMEENTEHUIS WEZEMBEEK-OPPEM
Ondernemingsnummer 0207 506 061
Privacyverklaring
Louis Marcelisstraat 134 - 1970 Wezembeek-Oppem -T 02 783 12 11

design & development by e2e NV