Gemeente Wezembeek-Oppem
  • Terug naar startpagina
  • Print
  • Sitemap
  • Trefwoordenlijst
Share/Save/Bookmark

Gemeentelijke Openbare Bibliotheek









BERICHT

Oproep tot de gebruikers van de gemeentelijke openbare bibliotheek
Als gebruiker van de gemeentelijke openbare bibliotheek van Wezembeek-Oppem kunt u zich kandidaat stellen om te zetelen in de raad van bestuur van de bibliotheek.
Aanvullende informatie en formulieren voor kandidatuurstelling kunt u verkrijgen in de gemeentelijke openbare bibliotheek – Sterrenveld 28 – 1970 Wezembeek-Oppem.

De uiterste datum voor kandidatuurstelling is 12 februari 2019.




Ben je op zoek naar een ontspannend boek, of zoek je informatie over een bepaald onderwerp? Neus je graag in tijdschriften? Spring eens binnen in de bibliotheek en laat je verrassen !

Online Catalogus en boeken verlengen


Raadpleeg de online catalogus van onze bibliotheek en ontdek wat we in huis hebben. Je ziet meteen of een werk al dan niet is uitgeleend. Reserveren kan aan de balie van de bib. Ben je op zoek naar een ontspannend boek, of zoek je informatie over een bepaald onderwerp? Neus je graag in tijdschriften? Spring eens binnen in de bibliotheek en laat je verrassen !

Je kan ook online de leentermijn van je boeken verlengen.

 

Thematische keuzelijstjes


Op zoek naar spannende thriller, een mooi prentenboek, handige tips voor in de tuin of degelijke informatie rond pakweg de werking van onze hersenen? Laat je inspireren door onze thematische keuzelijstjes.
Je kan ze hier online bekijken of een flyer meenemen.


 

In de kijker

Contact

GEMEENTEHUIS WEZEMBEEK-OPPEM
Ondernemingsnummer 0207 506 061
Privacyverklaring
Louis Marcelisstraat 134 - 1970 Wezembeek-Oppem -T 02 783 12 11

design & development by e2e NV